Menu
Zoek
Contact
Eric

Hemel en aarde: een laatste afscheid met zorg en toewijding

Het laatste afscheid, dat kunnen we maar één keer nemen. Het is uniek, zoals jouw dierbare was en zoals de herinneringen die je koestert. Daarom krijgt het onze grootste zorg en toewijding en verzetten we hemel en aarde. Omdat elk leven toewijding verdient.  

Ontdek in onze verhalen hoe we bij DELA met onze zorg en toewijding het verschil maken voor elk leven.

theepotten

Tot in de puntjes vooraf geregeld

Uitvaartadviseur Gaëlle hielp Johan om zijn eigen uitvaart zorgvuldig voor te bereiden en zorgde zo voor gemoedsrust voor Johan en zijn familie.

Lees meer
thuisopbaring

Een laatste groet bij je thuis

De uitvaartmedewerkers van DELA gaan tot het uiterste om de wensen van families te kunnen vervullen. Lees het verhaal van Marie.

Lees meer
begrafenis

Uitvaartrituelen voor een bijzonder afscheid

Laat je inspireren door de boeiende ideeën en tips van onze uitvaartondernemers voor verbindende en troostende rituelen.

Lees meer

Wij ondersteunen jou met raad en daad. Wat kan DELA voor jou en jouw geliefden betekenen?

Geen zorgen over uitvaartkosten

Met het DELA Uitvaartzorgplan bespaar je jouw nabestaanden later de kosten en zorgen van jouw uitvaart. Een mooi gebaar.

+

Een overlijden brengt veel verdriet, maar ook heel wat kosten met zich mee. Het DELA Uitvaartzorgplan beschermt jouw geliefden tegen de financiële gevolgen van een overlijden.

Een uitvaart regelen

DELA ondersteunt jou en je familie ook bij het organiseren van de uitvaart. Onze ervaren uitvaartondernemers staan voor je klaar.

+

Wat moet je allemaal in orde brengen na een overlijden en hoe start je met het regelen van een uitvaart? Onze DELA begrafenisondernemers nemen deze zorgen uit handen.

Vind een uitvaartondernemer in je buurt

De begrafenisondernemers van DELA staan dag en nacht voor je klaar.

+

Wist je dat je ook op voorhand bij een uitvaartondernemer kan langsgaan? Ze helpen je met al je vragen rondom overlijden.

Omdat elk leven toewijding verdient

Het allerlaatste afscheid, dat kunnen we maar één keer nemen. Het is uniek, zoals jouw dierbare was en zoals de herinneringen die je koestert. Daarom krijgt het onze grootste zorg en toewijding. Omdat elk leven toewijding verdient, is er DELA.

Uitvaartinspiratie

gezin
wandelen

Troostende herinneringswandelingen

Ontdek de troostende kracht van een wandeling in de natuur en neem even plaats op één van de DELA herinneringsbanken.

Lees meer
Tastbare Herinnering

5 tips voor tastbare herinneringen 

Hoe zorg je dat de mooie momenten die je vandaag volop beleeft nooit verloren gaan? Ontdek 5 originele manieren om herinneringen tastbaar te maken.

Lees meer
Spreek nu al mooie woorden

Waarom wachten met je mooiste woorden?

Vind je het moeilijk om jouw geliefden te vertellen hoe graag je hen ziet? Gebruik ons stappenplan om jouw gevoel om te zetten in mooie woorden.

Lees meer