Menu
Zoek
Contact

Zin in écht zinvol werk met mensen?

Bekijk onze vacatures!
DELA collega's in gesprek

Werken bij DELA

Onze manier? Dat is de gelauwerde DELA-manier. Al meer dan 85 jaar luisteren we naar onze klanten, families en collega’s. We staan hen bij met raad en daad en bieden hen die warme, professionele houvast.

Ook zin in onze DELA-manier?

Vind jouw vacature

Waar ga jij straks aan de slag?

Voel je je aangesproken door uitvaartverzekeringen of repatriëring of wil je het verschil maken voor nabestaandenzorg of de uitvaart zelf? Bij welk DELA-team je ook zal starten, mensen ontzorgen in een van de moeilijkste momenten uit hun leven: dat maakt jouw job zinvol. Het geeft je de energie om er elke dag opnieuw te staan. Als één DELA-ploeg, dat spreekt.

Een BIO cultuur?!

Jawel! Want BIO staat bij DELA voor:

Betrokken
Integer
Ondernemend

BIO maakt stevig deel uit van de bedrijfscultuur waarin je hier belandt. Logisch toch voor een organisatie die drijft op warme waarden? We ontvangen je hartelijk, staan open voor jouw nieuwe ideeën en bieden je kansen om je verder te ontwikkelen. DELA-collega’s zetten deze waarden dagelijks om in de praktijk. Vind jij jezelf terug in onze BIO-waarden? 

“Integriteit en ondernemerschap, die waarden voel je elke dag in onze manier van werken.”

Birgit Van Hassel, HR business partner

Bekijk onze vacatures!

“Voor mij is het echt belangrijk dat kandidaten een positieve candidate experience ervaren. Wij gaan dan ook prat op een open en eerlijke feedbackcultuur in ons rekruteringsproces.”

Bij DELA dragen we zorg

Bij DELA draag je zorg voor je klanten. Dat ontzorgen is betekenisvol en geeft je voldoening.

Maar hier dragen we ook zorg voor elkáár. We zijn bekommerd om jouw welzijn als medewerker. En staat dat welzijn eens onder druk? Dan verbeteren we het met concrete initiatieven. Want de BIO-waarden die we naar onze klanten vertalen, leven we ook zelf consequent na:

• Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je job uit te voeren.
• Je ideeën worden met open armen ontvangen.
• Je kunt rekenen op onze professionele omkadering.

Dát is onze DELA-manier. Dat is thuiskomen. We streven ernaar dat jij, net zoals iedereen, met zin in onze zinvolle organisatie werkt.

Meer weten over DELA?

Werken bij DELA? Da’s werken in een wereldklasse-omkadering!

DELA werd gekroond tot World Class Workplace. Dit betekent dat onze collega’s hun organisatie op het vlak van bevlogenheid en goed leiderschap bovengemiddelde scores toekennen.

De beste service en ondersteuning bieden aan klanten en families? Dat kan alleen als ook jij een betrokken en trotse DELA-ambassadeur bent. We doen er daarom alles aan om optimale werkomstandigheden te creëren voor jou en je collega’s. Dat die inspanningen zich vertalen in een grote bewezen tevredenheid onder onze collega’s, maakt ons bijzonder trots. En stuwt onze organisatie vooruit. Want jij en je collega’s zijn het kloppende hart van DELA.


We meten onze medewerkerstevredenheid jaarlijks sinds 2009. Eerder bekleedden we al het podium in de Great Place to Work-ranking. Maar sinds 2022 mogen we de sjerp van World Class Workplace  dragen.
In maart 2021 ontvingen we ook de special award ‘Caring In Corona Times’. Waarom? Voor de erkenning, waardering en ondersteuning die DELA haar medewerkers in de crisisperiode bood op psychisch, fysiek en sociaal vlak.

Een warm welkom!

Word jij onze nieuwe medewerker? Dan dompelen we je eerst onder in een warm DELA-bad. Je maakt kennis met de BIO-waarden die we hoog in het vaandel dragen: betrokken, integer en ondernemend.

Bovendien leer je de unieke DELA-cultuur kennen waarin feedback en openheid centraal staan.

Warmer wordt een onthaal niet!

Klaar voor je nieuwe uitdaging bij DELA?

Bekijk onze vacatures