Waarom DELA Repatriations?

10 troeven voor een optimale dienstverlening

 1. Persoonlijk en menselijk
  Naast een snelle en professionele repatriëring hebben onze medewerkers aandacht voor het persoonlijke leed van de rouwende familie. Het is voor ons een absolute prioriteit permanent in contact te blijven met de familie. Onze medewerkers hanteren daarbij één gulden regel: elke vraag van de familie en nabestaanden verdient een antwoord.

 2. Meertalige contacten
  Ons team gemotiveerde medewerkers behandelen dossiers discreet en sereen in zeven verschillende talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en Arabisch.

 3. Maatwerk
  Binnen de wettelijke bepalingen stemmen we onze dienstverlening helemaal af op de wensen van de klant. Altijd met het grootste respect voor de verschillende nationaliteiten en geloofsovertuigingen. Elke familie kiest ook volledig vrij de begrafenisondernemer aan wie ze de uitvaartplechtigheid toevertrouwt.

 4. Eigen rouwcentrum
  In ons rouwcentrum op de luchthaven Brussels Airport kunnen nabestaanden de overledene groeten en een kleine ontvangst- of afscheidsceremonie organiseren, geheel volgens hun wensen en geloofsovertuiging. De overledene kan ook verzorgd, gebalsemd of ritueel gewassen worden in een speciale verzorgingsruimte.

 5. Dag en nacht beschikbaar
  DELA Repatriations is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur bereikbaar. Ook onze plaatselijke contactpersonen houden zich permanent beschikbaar.

 6. De wereld, ons dorp
  Wij werken samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat we steeds het best mogelijke vluchtplan kunnen voorstellen. Voor ons is geen enkele bestemming onbereikbaar. We zijn baanbrekers in het zoeken naar efficiënte transportoplossingen om waar ook ter wereld te kunnen helpen.

 7. Nationaal netwerk
  Dankzij ons uitgebreid netwerk van begrafenisondernemers in België, bieden we elke familie een oplossing in hun eigen omgeving. Want ‘nabijheid’ is een sleutelwoord in deze ongelukkige situaties.

 8. Wereldwijd netwerk
  We beschikken over een database van meer dan vijfduizend begrafenisondernemers wereldwijd. Daardoor kennen we overal de juiste contactpersonen. Op basis van onze instructies stellen zij alles in het werk om de terugkeer vlekkeloos te laten verlopen.

 9. Snelle interventies
  Een repatriëring duurt doorgaans twee tot zes dagen. Afhankelijk van de plaats en het land van overlijden kan het wat langer duren omdat we rekening dienen te houden met de plaatselijke cultuur, wetgeving en afscheidsceremonie.

 10. Solide infrastructuur
  Als sterke groep kunnen we de financiële last van de operaties dragen en de vereiste sommen voorschieten in het buitenland. We beschikken over een wagenpark van meer dan honderd voertuigen en kunnen doorlopend rekenen op gespecialiseerde medewerkers. We zetten al onze middelen in met één enkel doel voor ogen: de overledene zo snel mogelijk repatriëren naar zijn uiteindelijke rustplaats.